Tarsus CHP’ye, İYİ Parti’den Ziyaret

Tarsus CHP’ye, İYİ Parti’den Ziyaret
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Millet İttifakı tarafından 13. Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasının ardından partiler arasında ki hareketlilik arttı.

İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil ve partili yöneticiler, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ve yönetici arkadaşlarını ziyaret ettiler.

Her iki partinin kadın ve gençlik kolları yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaretten memnuniyetini dile getiren CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Millet İttifakı’nın tüm bileşenlerinin yarattığı sinerji, ülkemizin dört bir tarafında umutların yeniden ve daha güçlü şekilde yeşermesini sağlamıştır.

Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olacak sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer sayın Genel Başkanlarımız, farklı dünya görüşlerini bir masa etrafında toplamayı başarmış ve bundan da siyasi bir zenginlik yaratmışlardır.

Millet İttifakı’nın enerjisi, ezilen, hor görülen, ötekileştirilen, yalnızlaştırılmaya çalışılan, hak ettiğini alamayan geniş halk kesimlerinin umudu olmuş durumda. Çok güzel dönüşler alıyoruz. Millet İttifakı, sandıkta Cumhuriyet tarihinin en yüksek oy oranını alarak iktidara gelecektir” dedi.

Başkan Ozan Varal, nazik ziyaretlerinden dolayı İyi Parti İlçe Başkanı Burak Özdil ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.

İyi Parti İlçe Başkanı Av. Burak Özdil ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Seçim süreci başlamıştır. Seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Millet İttifakımızın değerli ilçe yöneticilerini ziyaret ediyoruz.

El birliği ile sandıklara sahip çıkarak, milyonların heyecanla beklediği değişimi; hem de güçlü bir şekilde gerçekleştireceğiz.

Yurttaşlarımızın desteğiyle milletin iktidarı kurulacak.  İktidarımızda güçlendirilmiş parlamenter sistem, bağımsız ve tarafsız yargı tesis edilerek, tek adam rejimi sona erdirilecektir” diye konuştu.

Ziyarette, her iki parti yöneticileri sandık güvenliği ve birlikte yapılacak çalışmalarla ilgili karşılıklı görüşlerini dile getirdiler.

0 Yorumlar

Yorum Gönder