Özsu “Memleketime Hizmetten Onur Duyuyorum”

Özsu “Memleketime Hizmetten Onur Duyuyorum”

AK Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Semih Özsu, Ak parti Tarsus İlçe teşkilatı parti binasında partililer huzurunda aday adaylığını açıkladı.

Tarsus İlçe binasında  ilçe başkanı  Hasan Podak ile birlikte bir toplantı yaparak AK Parti Mersin Milletvekili A. Adayı olduğunu açıklayan Semih Özsu “Bir ayağım Tarsus’ta diğer ayağım Ankara’da olan bir kardeşinizim. 1997-2002 yılları arasında dönemin Kültür bakanı hemşehrimiz M. İstemihan Talay’ın danışmanlığını yaptım. 3 ayrı hükümet döneminde  toplamda 5 yıllık danışmanlık yaptım. Eski bakanımız döneminde  memleketime ve insanlarımıza  hizmet etme imkanı buldum.  Sık sık Tarsus ile Ankara arasında mekik dokudum.  

Ayrıca  TADER’i kurarak Ankara’da sizlere bir kapı daha açtık. Öğrencilerimize burs imkanı sağladık. Bunları bir karşılık beklemeden yaptık.

Kurulduğu günden sonra Ak Partiye girdim ve  hizmetin partisi olan Ak Parti de siyasete soyundum. Siyasete gireceksem Ak Partiden girerim dedim, çünkü geçmiş dönemlerdeki hükümetlerde yaşanan sorunları biliyordum. Her seçimde Ak Partinin her seçim toplantılarına katıldım, hemşehrilerimi yalnız bırakmadım" dedi.

 BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ

 Özsu sözlerine devamla "14 Mayıs seçimleri Millet ittifakına karşı bir seçim değil dışarıdan  bazı güruhlar Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek için çalıştığı için, bizde buna karşı olduğumuzdan bu seçim çok önem arz ediyor.

Partili partisiz daha önce başka partilere oy vermiş bile olsanız, ülkenin selameti birlik ve bütünlüğü için bu kez Ak Partiye oy vermenizi istiyorum. Ayrıca herkesten 1 artı 1 oy daha bekliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder