Milli Yol Partisi Tarsus İlçe Başkanından Çanakkale Zaferi kutlama mesajı

Milli Yol Partisi Tarsus İlçe Başkanından Çanakkale Zaferi kutlama mesajı

 TARSUS-HABER- Milli Yol Partisi Tarsus İlçe Başkanı Zekeriya Nuranoğlu 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108, yıl dönümü münasebetiyle ilgili bir  kutlama mesajı yayınladı.Milli Yol Partisi Tarsus İlçe Başkanı Zekeriya Nuranoğlu yayınladığı kutlama mesajında şunları ifade etti;

“Bugün Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü!

6 Şubat 2023 tarihinde 10 ilimizin etkilendiği depremin ardından Şanlıurfa ve Adıyaman’da yaşanan sel felaketleri nedeniyle,milletçe  buruk ve hüzünlü bir şekilde de olsa 108. yıl dönümünü kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi, tartışmasız olarak bütün bir Türk tarihinin en büyük ve sonuçları itibariyle de en önemli askeri zaferlerinden birisidir

 18 Mart Çanakkale Zaferi,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askerlerine “Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelir, başka komutanlar hâkim olabilir.” dediği zaferdir.

Tarih boyunca birlik ve beraberliği ile parlak zaferlere imza atan aziz Türk milleti, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, vatan topraklarını dünden bugüne canı ve kanı pahasına korumasını bilmiş,108 yıl önce bugün, dünya tarihinden silinmeyecek bir büyük destan yazmıştır.

Çanakkale Zaferi  Türk milletinin varlığını sürdürmek için mücadele verdiği destansı bir zaferdir.Ve bu zafer tüm dünyaya  “Çanakkale geçilmez “ gerçeğini kabul ettirmiştir. Bu nedenle Çanakkale Zaferi, kahraman Türk Milleti’nin yeniden varoluş destanının adıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.”dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder