Mehmet Yunus Seven İyi Parti Mersin Milletvekilliği A. Adaylığını Açıkladı

Mehmet Yunus Seven İyi Parti Mersin Milletvekilliği A. Adaylığını Açıkladı
 Maya Göz  Hastanesi kurucularından Op. Dr. Mehmet Yunus Seven, İyi Parti  Mersin Milletvekili A. Adaylığını açık hava toplantısı ile yaptı.

İYİ Parti Tarsus ilçe Başkanı Av. Burak Özdil, bazı İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe Yönetim Kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlardan oluşan coşkulu bir kalabalığın bulunduğu ve İyi Parti ilçe teşkilatı önünde  açık havada düzenlenen Milletvekili adaylık açıklamasından önce İlçe Başkanı Burak Özdil yaptığı  konuşmada Mehmet Yunus Seven'i kutlayarak, başarı dileğinde bulundu.

Mehmet Yunus Seven,  yaptığı  konuşmada 10 ilimizi ve yaklaşık 13 milyon vatandaşımızı etkileyen deprem felaketinde ve yakın zamanda Şanlıurfa ilimizde meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, milletimize baş sağlığı  dileyerek konuşmasına devamla şunları söyledi: ‘’Tek adam yönetiminin afet durumunda ülkemizi getirdiği durumu hepiniz gördünüz. İnsanlar enkazların altında can çekişerek hayatlarını kaybettiler. Tek adam sisteminin kendisi başlı başına bir afet haline gelmiştir. 21. yüzyılda güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye’nin varlığı ancak ve ancak üstün liyakat, çalışkanlık ve azimle mümkündür.

Birbirine güvenen, demokratik, adaletli ve sürdürülebilir bir sistem gerektirir. Bu sistemin adı da İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemdir. Genel seçime giden süreçte bugünkü toplantımızın çok önemli ve anlamlı bir özelliği bulunmaktadır.

22 yıldır milletimizin üzerinde gezen kara bulutları dağıtacak, hepimizi huzura kavuşturacak olan güneş bugün bu alanda bulunan partililerimizin gözlerinde parlamaktadır. Memleketimizin her köşesine yayılacak olan ruh, bugün kadim şehrimiz Tarsus’ta, bu alanda bulunmaktadır.

Kıymetli dava arkadaşlarım; Bildiğiniz üzere, partimize katılım sağladığım tarihten itibaren gece gündüz demeden, memleketimizin her köşesine ulaşmaya, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye ve partimizin politikalarını nefesim yettiğince anlatmaya çalışıyorum.

Sahada edindiğim izlenimler, elde ettiğim veriler, yaşanan sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin yer aldığı çok sayıda rapor oluşturdum. Bu raporları belirli aralıklarla Genel Başkanımız başta olmak üzere genel Merkezimizde bulunan yetkililerimizle paylaştım. Halen bu paylaşımlara devam ediyorum. Son olarak, İskenderun’da oluşturulan Sahra Hastanesi’nde Operatör doktor olarak görev aldım ve deprem sonrası gelişmelerle ilgili gözlemlerimden oluşan raporumu da geçtiğimiz günlerde Genel Başkanımıza ulaştırdım.

Mehmet Yunus Seven olarak vatandaşlarımızın ne durumda olduğunun farkındayım. Hangi alanlarda eksik kalındığını biliyorum. Toplumun huzur ve refahı için ne tür politikalar geliştirilmesi gerektiğinin bilincindeyim.

Öyle ki; Tarsus Gıda Organize sanayinin ve Çukurova Bölgesel Havalimanının tamamlanması gerektiğinin de farkındayım, Mersin Lojistik Köyü’nün kurulması gerektiğinin de farkındayım. Serbest Bölge arazi sınırlarının yetersiz olduğunu ve bu alanın genişletilmesi gerektiğini de biliyorum, Mersin’in 5 farklı turizm koruma bölgesine ayrılması gerektiğini de biliyorum. Ben dersime iyi çalıştım ve eminim ki, benimle birlikte Genel Başkanımızın belirleyeceği 13 arkadaşımız da Mersin’in bu meselelerine hakim olacaklardır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan TBMM 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde partimizden Mersin Milletvekilliği Aday Adaylığımı sizlerin huzurunda ilan ediyorum.

 

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Başbakan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanı yapmak için her vatandaşımızı bu kutlu yürüyüşte birlikte olmaya davet ediyorum. Cenab-ı Allah, hepimizin yardımcısı olsun’’ şeklinde konuştu.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder