Kılıçdaroğlu, Mersin Büyükşehir’in Hatay’daki Çadırkentini Ziyaret Etti

Kılıçdaroğlu, Mersin Büyükşehir’in Hatay’daki Çadırkentini Ziyaret Etti

Başkan Seçer, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanları ile birlikte depremin 37. gününde de afet bölgesi Hatay’da depremzedelerle bir araya geldi.

Millet Buluşması’nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay’daki Sığır Yetiştiricileri Birliği üreticilerinden toplanan süt ile peynir yaptırılıp depremzede ailelere ulaştırılmasına ilişkin; “Mersin Büyükşehir Belediyemiz, buradaki süt üreticilerinin sütünü satın aldı, onlarla peynir yaptı ve peyniri depremzedelere dağıttı. Yani ekonomi kendi içinde bir döngüye girmiş oldu. Kimsenin zarar etmediği, herkesin yararlandığı bir avantaj çıktı ortaya” dedi.

Mersin Büyükşehir’in Hatay’da kurduğu çadırkent hakkında Kılıçdaroğlu’na bilgi veren Başkan Seçer de,  “Şu anda burada 922 depremzede vatandaşımız var. Burada sosyal donatı alanları, çocuklarımız için kreşler, burada kalacak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göreceği çamaşırhane gibi yerler de var” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder