Başkan Bozdoğan, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kazanması Türkiye’nin Önünün Açılması Demektir”

Başkan Bozdoğan, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kazanması Türkiye’nin Önünün Açılması Demektir”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, gündeme dair soruları yanıtlamak üzere bir canlı yayın programına katıldı.  

Başkan Bozdoğan Ankara’da ki siyasi üst yapı, siyasette yaşanılan belirsizlikler ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına dair yöneltilen sorulara da yanıt verdi. Başkan Bozdoğan, “Bugün yerel seçimlerde bir başarı varsa bu başarı bireysel değil en büyük başarı bizleri aday olarak seçen Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Ona karşı yapmamız gereken görevimiz var. İnşallah 4 ay sonra başımızda olacak. O liyakatle, o adaletle, o ahlakla bunu sağlayacak. Bundan kesin eminim.” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Bozdoğan, katıldığı canlı yayın programında Türkiye’nin gündeminde yer alan genel seçimler hakkında konuşarak, seçimler öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanması ile Türkiye’nin önünün açılacağını ifade etti. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Parlamenter sistemin tek adam sisteminin ortadan kalkacağı bir şey beklerken ayrılmanın kimseye faydası yok. Şundan emin olun kesin kazanacağız” dedi.

 

“O LİYAKATLE, O ADALETLE, O AHLAKLA BUNU SAĞLAYACAK”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyük destekleri olduğunu kaydeden Başkan Bozdoğan, “Genel başkanımızın hepimize tüm belediye başkanlarına inanılmaz destekleri oldu. Bugün yerel seçimlerde bir başarı varsa bu başarı bireysel değil en büyük başarı bizleri seçen ve aday olarak ortaya koyan Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Ona karşı yapmamız gereken görevimiz var. İnşallah 4 ay sonra başımızda olacak. Bu olaylar bir an önce daha güzel bir şekilde temizlenecek. O liyakatle, o adaletle, o ahlakla bunu sağlayacak. Bundan kesin eminim.” dedi.

 

“BİZİM YOLUMUZ HALK VE HAK YOLUDUR”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun çok çalıştığını ifade ederek kendisinden bahseden Başkan Bozdoğan “Sevgili genel başkanımızın kimlere ne iyilikler yaptığını bu partiyi nasıl ayakta tuttuğunu çok iyi biliyorum. Bu bir ahde vefadır. Çok değerli, ahlaklı, dürüst bir insan. Ciddi bir anlamda Türk halkını temsil eden bir insan. Böyle bir insanın hata yapma gibi bir lüksü yok. Rahmet Bülent Ecevit’in bir söz vardı bizim yolumuz halk ve hak yolu diye aynısı Kemal Kılıçdaroğlu’nda da var.  Parlamenter sistemin tek adam sisteminin ortadan kalkacağı bir şey beklerken ayrılmanın kimseye faydası yok. Şundan emin olun kesin kazanacağız. Genel başkanımın ne kadar çok çalıştığını biliyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanması Türkiye’nin önünün açılması demektir.” şeklinde açıkladı.

 

“DİK DURAN BİR SİYASETÇİ HEDEFE ULAŞMALI”

Her zaman en iyisini yapma gayesinde olduğunu belirterek sözlerine devam eden Başkan Bozdoğan, “Ben bu kentten gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanı olmalıyım hedefini oraya koymazsam başarı gelmez. Ve yarın bir gün insanlar şunu anlatmalı. Bu adam çalmadı, çaldırmadı görevini en iyi şekilde yaptı demeliler. İddialı olduğum tek konu budur benim. Siyasi olarak bir şeylerin peşinde değilim.  Halkım için siyasetin üstünde düşünmem gerekiyor. O sandıkta gereğini yapacak. Bir mecliste konuşma yaparken çok sinirlenip halkın avukatıyım deyip kalkmıştım.  Dik duran bir siyasetçi hedefe ulaşmalı.” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder