TOBB’dan Konut Kampanyasına Destek

TOBB’dan Konut Kampanyasına Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımıyla 365 Oda/Borsa başkanı ile video konferans aracılığıyla bir araya geldi. 

Toplantıda, Oda ve Borsaların yaptıkları deprem yardımları ve izlenecek yeni yol haritası ele alındı.

Türkiye, merkez üssü Kahramanmaraş olup, 10 ili etkileyen iki büyük depremin ardından asrın felaketine karşı yaralarını sarmak için tek yürek olmaya devam ederken iş dünyasının çatı kuruluşu TOBB da tüm Oda/Borsalarıyla organize olarak depremin başından bu yana yardım kampanyaları düzenledi, bölgeyi ziyaret ederek yaralara ortak oldu.

Deprem yardımları ve yeni talepleri değerlendirmek üzere TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un da katılımıyla 365 Oda/Borsanın başkanıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ın da katıldığı toplantıda deprem bölgesine yönelik yeni talepler ve yapılması gerekenler değerlendirildi. TOBB öncülüğünde Oda/Borsalar ve üyelerin de desteğini kapsayacak şekilde iş dünyası olarak kalıcı konut yapımına destek verilmesi, bu kapsamda konut kampanyası başlatılmasının görüşüldüğü toplantıda, yer, proje ve kontrolün TOKİ tarafından, ihale sürecinin ise TOBB denetiminde yapılacağı bildirildi.

Toplantıda daha sonra ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa dileğinde bulunularak, bu zor günlerin hep birlikte aşılacağı ve yaraların hep beraber sarılacağı mesajı vurgulandı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder