Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı'dan açıklama

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı'dan açıklama
 TFF Başkanı Mehmet Büyükekşinin  açıklamalarına tepki gösteren Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, “Sayın Büyükekşi, buradaki yapılan yardımlaşma ve dayanışmadan habersiz şekilde art niyetli bir düşünce ile açıklama yaptığını üzülerek düşünmekteyiz. 

100 Yıllık camiamız zorluklar yaşıyor olsa da asla böylesine önemli bir olayı fırsatçılığa çevirecek değildir ve buna ihtiyacımızda yoktur” dedi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Birliği ile bir araya geldi. Toplantı sonrası açıklama yapan Büyükekşi, depremden etkilenen şehirlerin kulüpleri olan Adıyaman FK(2. Lig), Diyarbekirspor (2. Lig), Kahramanmaraşspor(3. Lig), Osmaniyespor(3. Lig), ve Malatya Arguvan SK(3. Lig)'nın ligden çekilme taleplerinin kabul edildiğini duyurdu. 

Depremin etkilediği 10 il dışındaki kulüplerin çekilme taleplerinin kabul edilmediğini söyleyen Büyükekşi; "Sivas Belediyespor, Tarsus İdmanyurduspor ve Niğdespor çekilmek istediğini ilettiler. Lig sonuncusu veya son iki üç sırasında yer alan kulüpler, bunları reddettik" dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder