Tarsus Belediyesi'nden Deprem Bölgesine Günlük Ekmek Üretimi

Tarsus Belediyesi'nden Deprem Bölgesine  Günlük  Ekmek Üretimi
Tarsus Belediyesi,  ülkemizi  yasa boğan  Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 ve Elbistan ilçesi merkezli 7.6 büyüklüğündeki  depremin ardından  Tarsus Belediyesi'ne  ait ekmek fabrikasından deprem bölgesine ekmek göndermeye başladı.

65 bin kapasiteli ekmek fabrikasında üretilen tüm ekmekler,  direk olarak deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine gönderilerek bir nebze olsun yaraya merhem olunacak.

Nitekim Tarsus Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğan,    halka ekmek satışı durdurarak günlük  65 bin üretim kapasiteye sahip ekmeği deprem bölgesine göndermeye başlatıldığı kaydedildi.

Tarsus Ekmek Fabrikasına ise  "Ekmek üretimimizin tamamı deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine gönderilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz " duyurusu asıldı.

Bu arada Başkan Haluk Bozdoğan, tüm Tarsusluları yardıma çağırdı   Yapılan yardımlar ekipler tarafından paketlendi. Tüm Tarsusluların tek yürek olduğu yardım seferberliğinde, yaşam mücadelesi veren vatandaşlar için toplanan malzemeler, 4 tırla depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı. 

Aynı zamanda deprem bölgelerinde ihtiyaçların temini ve arama kurtarma çalışmalarına destek vermek üzere yardım tır’ları ile birlikte göndermişti.

Haber: Fırat Maktay

0 Yorumlar

Yorum Gönder