Akademi Derneği’nden Ali Seçer’e Ziyaret

Akademi Derneği’nden Ali Seçer’e Ziyaret
Akademi Derneği Yönetimi, Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer’e ziyarette bulundu.

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, Akademi Derneği Yönetimi’ne, gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunarak, “Bu anlamlı ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğiniz her bir proje ve etkinlik, bölgemiz ve ülkemize değer katıyor. Tarsus Ticaret Borsası olarak üzerimize düşen her ne ise bizler de katkı sunma noktasında her zaman hazırız. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

Ziyarette, Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Ali Seçer’i tebrik eden Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt “Bölgemiz için kritik öneme sahip olan Tarsus Ticaret Borsası’nın, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Borsa’nın bu yeni döneminde sizlere ve çalışma arkadaşlarınıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, ayrıca, ülkemizin saygın bilim insanları, akademisyenleri, araştırmacıları ve sanatçılarını bünyesinde bulunduran güçlü sivil toplum kuruluşu Akademi Derneği’nin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. 

Özbozkurt, “Akademi Derneği olarak tüm etkinliklerimiz katılımcılara ücretsiz olarak sunuluyor. Akademi Derneği’ne ve etkinliklerimize çok yoğun bir ilgi bulunuyor. Bu açıdan büyük memnuniyet duymaktayız. Bu süreçte bir ilki daha başardık ve derneğimizin resmi ve bilimsel yayın organı olan Uluslararası Akademi Dergisi’ni yayın hayatına kazandırdık. Böylelikle Uluslararası Akademi Dergisi, Mersin’in bir sivil toplum kuruluşuna ait alanındaki tek uluslararası bilimsel dergisi oldu.” ifadelerinde bulundu.

 Akademi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Başkan Yardımcısı Fatma Yeşilkuş, birlikte kaleme aldıkları “Organizasyon Nasıl Yönetilir? İşte Yönetim” ve “Siyasetin Dijital Mimarisi Sosyal Medya” kitaplarını imzalayarak, Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer’e hediye etti.

 

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder