Tarsus’ta 4 Mahallenin İnternet Kablolarını Çalan Şüpheliler Yakalandı

Tarsus’ta  4 Mahallenin İnternet Kablolarını Çalan Şüpheliler Yakalandı
Tarsus’ta  maddi değeri yaklaşık  100 bin lira olan, 4 mahallenin internet ve telefon hatları kablolarını  çalan hırsızlar yakalandı.

Yapılan açıklamaya göre; ilçeye bağlı Yeşil, Bahçe, Girne ve Barbaros Mahallelerinde internet ve telefon hatlarının kesildiğini fark eden mahalle sakinlerinin arıza kayıtları üzerine kontrole giden firma yetkilileri tarafından yer altında ve direklerde bulunan toplamda 500 metre ve 100.000,00 TL değerinde kabloların çalındığını gördü.

Yapılan ihbar üzerine Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince geniş çaplı araştırma başlattı. Kamera görüntülerinin incelemesinde şüphelilerin olayları kiralık araç ve motosiklet ile gece saatlerinde gerçekleştirdiklerini tespit etti.

Kiralık araç GPS verileri ile araza kaydı bulunan sokaklar eşleştirilerek sokaklar üzerinde lögar kapakları altında ve direklerde bulunan kabloları çaldıkları tespit edilen Y.A. A.İ, M.Ş.E., ve M.Ç. isimli 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından  22.01.2023 günü sevk edildikleri adli mercilerce M.Ş.E. isimli şahıs adli kontrol ile serbest bırakılırken, Y.A. , A.İ ve M.Ç. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder