Tarsus Kent Konseyi'nden Borsaya Ziyaret

Tarsus Kent Konseyi BaÅŸkanı AyÅŸe Butcher ve Tarsus Kent Konseyi Sorumlusu AyÅŸegül Akdeniz Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu BaÅŸkanlığına seçilen Ali Seçer’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Seçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Tarsus ortak paydasında tüm yetkililere, halka ve sivil toplum kuruluşlarına aynı mesafede yaklaşıp sorunların çözümü için destek verdiklerini söyledi.

Kent Konseyi BaÅŸkanı Butcher, yeni seçilen baÅŸkan ve nezrinde Borsa yönetimini tebrik etti. Göreve yeni baÅŸladığını ve geldikleri günde Tarsus Kent Konseyi için birkaç önemli proje belirlediklerini, kent kültürü bilincinin geliÅŸtirilmesi üzerine projeler ürettiklerini belirttiÄŸi ziyarette Tarsus’ta yaÅŸama bilicini ve yaÅŸama kültürünü en üst seviyeye çıkarmak istediklerini söyledi. Herkesin kendi ÅŸehrinden beraberinde getirdiÄŸi çok güzel kültürleri olduÄŸunu vurgulayan Butcher, “Elbette onu yaÅŸayacaklar ve yaÅŸamaya devam edecekler. Ama Tarsus’ta yaÅŸamanın da ayrıcalığını hep beraber oluÅŸturmamız lazım. Mesela diyoruz ki sevginin ve gönüllülüğün hâkim olduÄŸu bir Tarsus, saygının hakim olduÄŸu bir Tarsus, yardımlaÅŸmanın hakim olduÄŸu bir Tarsus, kardeÅŸlik ruhunu hayata geçiren bir Tarsus.”

Seçer ziyarette, "Hepimiz tek bir amaç için mücadele veriyoruz. Bu da Tarsus’a hizmet etmektir. Görev tanımlarımız farklı olabilir, ancak esas olan hizmet etmektir. Gönüllülük esası ile yapılacak hizmetin hem kalitesi hem de önemi büyüktür. “ dedi

0 Yorumlar

Yorum Gönder