Tarsus İdman Yurdu Büyük Sıkıntı İçinde


 TARSUS-HABER- Tarsus İdman yurdu kulüp başkanı Cem Kavalcı, kulübün büyük bir maddi sıkıntı içinde olduğunu söyledi.

Kocamaz tesislerinde basın toplantısı yapan TİY kulüp başkanı Kavalcı, geçmişten bugüne hatalı yönetimler ve hatalı transferler ile kulübün borç batağına sürüklendiğini belirterek “Tarsus İdman yurdunu seviyorum diyenler, büyük borç yükü altına sokmuştur. Şu anda her şeyimiz hacizli. Takımdaki hemen hemen tüm oyuncular alacakları olduğunu ileri sürüp umutsuz olduklarından dolayı başka kulüplere gittiler. Oysa birçoğunun sezon sonuna kadar alacakları ödenmişti. Alacağı olmayıp giden oyuncular büyük ayıp etmiştir” dedi.

Kavalcı, giden oyuncuların yerini doldurmak için 5 transfer ve altyapıdan oyuncular alarak sahaya çıkacak kadroyu kumaya çalıştıklarını ifade ederek “Kulübümüzün dün bugün ve yarın ödemesi gereken borçlar var. 

Dün ödenmeyen borçlara bugün faiz işliyor. Şu an elimizde nakit 4-5 milyon TL para olması lazım. Bu parayı bulup yatırırsak transfer tahtasını açtırırız ve anlaştığımız oyuncularla sözleşme yaparak pazar günkü maça yetiştiririz. Aksi takdirde sahaya altyapı oyuncularıyla çıkmak zorunda kalacağız. 

O zamanda takımın güç durumunu tahmin edin. O çocuklar belki forma şansı bulacaklar ama, üzerlerine büyük sorumluluk verilerek belkide ezilecekler. Şu an durum hiç işi değil. Tarsus belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan ile görüştük, onlar şu an maddi destek veremeyeceklerini söylediler. Önceki başkanlardan Şahin Kırbıyık’ı aradım, Şahin bey de, şu an kendisinin Tarsus İdman yurdu üzerinde bir tasarrufu olmadığını ve TİY başkanlığını düşünmediğini söyledi, yardım alamadık. Böyle giderse bu kulüp kapanır, Pazartesiye kadar bir destek bulamazsak kulübün anahtarını Kaymakamımıza vereceğiz” dedi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder