Tarsus Belediyesi basketbolda Kırıklareli 'ni 76-89 mağlup etti


 

TARSUS-HABER- Türkiye kadınlar basketbol Ligi 20. Hafta karşılaşmasında deplasmanda oynanan Tarsus Belediyesi basketbol takımımız Kırıklareli basketball takımını 76-89mağlup etti.

Baş antrenör Mustafa Secerlioğlu'nun basına yaptığı açıklamada şu sözlerle yer verdi

"Öncelikle takımıma bu etkileyici galibiyet için teşekkür ederim. Zor bir deplasman olduğunun bilincinde olarak ona göre hazırlıklarımızı yaptık. Karşı takımın yabancı oyuncusu maçın 1. Yarısına çok iyi başladı ve skor yükünü taşıdı. Ayrıca karşı takım dış atışlarda güçlü olduğunun bilinceydik. Savunmada oyuncu değişimini hızlı yaparak erken önlem aldık ve savunma sertliğimizi ortaya koyduk gerekli hamleleri yapınca 2. Yarı özellikle yabancı oyuncusunun skora katkısını minimuma indirdik.

Hücumda kontrolü ele aldık ve dış atıcılarımızın devreye girmesiyle enerjimizi yakaladık. Güçlü olduğumuz boyalı alanıda Sasha ve Dilara ile birlikte domine edince galibiyet geldi.

Dilara Lafatan 18 Sayı 10 ribaund 6 asist,

Ebru Torun 11 sayı 9 ribaund,

Nihal Güngör Yıldırım 19 sayı 6 asist 6 ribaund,

Yağmur Bul 13 sayı, 9 ribaund, 4 asist ve Sasha Goodlett 22 sayı 13 ribaund 6 asist ile tamamladı.

Bugünden itibaren Pazar günü oynayacağımız Fenerbahçe maçına odaklanmış bulunmaktayız ve tüm Tarsus halkını maça davet ediyoruz. sözlerine yer verdi." Dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder