TADER Üniversiteli 60 Öğrenciye Burs Verdi…

 

Ankara Tarsuslular Derneği (TADER) 2022-2023 öğrenim yılı için 31 Aralık 2022 tarihind Türkiye genelinde okuyan Tarsuslu 60 üniversite öğrencisine burs verdiğini açıkladı.

TADER Genel Başkanı Özsu; “Kurduğumuz ‘‘TADER BURS FONU’’ ile üniversiteli gençlerimizin öğrenim yaşamına bir nebzede olsa destek olmak için, son iki yıldır hayırsever hemşerilerimizin katkılarıyla bir çalışma başlattık” dedi.

TARSUSLU ÖĞRENCİLERE DESTEK OLMAK EN ÖNEMLİ MİSYONUMUZ

TADER olarak vizyonumuz, hemşehrilerimiz arasında dayanışma ve yardımlaşma ruhunu güçlendirmek, Tarsus’ un her yönüyle tanıtılmasına katkı vermek ve geleceğin Tarsus’unu hep beraber inşa etmektir. Bu amaca ulaşmak için en önemli misyonumuz olan üniversitede okuyan Tarsuslu geçlerimize sahip çıkarak, öğrenim hayatlarını kolaylaştırmak için hayırsever hemşehrilerimizin katkılarıyla, gençlerimize destek olmaktır. 

Bu amaç doğrultusunda oluşturduğumuz burs fonumuzdan geçen yıl, Ankara’da okuyan 40 öğrencimize burs verirken, yaptığımız tüzük değişikliği ile bu yıl diğer illerde okuyan öğrencilerimizle birlikte 60 öğrencimize burs vermenin sevincini yaşıyoruz.

2023-2024 öğrenim yılı için burs fonumuzu genişleterek daha fazla ihtiyaç sahibi öğrencimize ulaşmayı, destek olmayı hedefliyoruz. Bu sebeple hayırsever vatandaşlarımızın sayısının artmasını ve Burs Fonu Hesabımıza bağışta bulunmalarını temenni ediyoruz.”                                                                                                                                                                 

Açıklamalarında, TADER’ in 2022 yılı faaliyetlerine değinen Özsu; “2022 yılında, yaklaşık 2 yıldır yaşadığımız zorlu pandemi sürecindeki kısıtlamaların kalkması ile birlikte TADER olarak faaliyetlerimize yoğunluk vermenin ve üyelerimizle, öğrencilerimizle daha sık bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık.

TADER olarak sadece burs fonumuzla değil, çeşitli sosyal platformlar ve etkinliklerle de bir araya geldiğimiz öğrencilerimizin, ailelerinden uzakta gurbette yalnızlık çekmemeleri için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz ile bir arada olmak, onların başarılarına ortak olmak bizleri gururlandırıyor.

Tüm bu süreçte burs fonumuza destek olan hayırsever hemşerilerimize bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder