Sepetçi Deresi Islah Çalışması Devam Ediyor


AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın,  Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içinden geçen Sepetçi Deresi’nde DSİ  Genel Müdürlüğü  tarafından yapılan ıslah çalışmaları devam ettiğini bildirdi. 

Milletvekili Taşkın konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama şöyle: "Bölgemizin ekonomisine güç katacak olan Mersin Tarsus  Organize Sanayi Bölgesi içinden geçen Sepetçi Deresi’nde DSİ  Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılan ıslah çalışmaları devam ediyor.

Tarsus’umuza yeni kurulmakta olan Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapısı için çok büyük öneme sahip dere ıslahı ile Bölgede yaşanabilecek olası taşkın zararlarının önüne geçilmesi ve hem sanayi kuruluşlarının hem de vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin güvence altına alınması hedeflenmektedir.

 

İlk etapta Sepetçi Deresi'nin sağ ve sol sahilinde 1170'şer metre olmak üzere toplam 2340 metrelik kısımda kargir duvar imalatları ve derzleri tamamlanmıştır. Taban betonunda da 450 metrelik kısmın imalatı tamamlanmış olup çalışmalar devam etmektedir."

0 Yorumlar

Yorum Gönder