Mersin’den Ali Şahin’in ikinci kitabı çıktı


 MERSİN-HABER- Mersin Emniyetinde görev yapan ve aslen Adanalı olan Ali Şahin’in 2. Kitabı olan ''Vatansız Asla'' kitabı çıktı.

Daha öncede bir kitabı bulunan Ali Şahin’in yeni kitabının hayırlı olmasını dileriz.

Mersin'de görevli Polis Memuru Ali Şahin, kandırılarak terör örgütüne katılan ve daha sonra pişman olarak teslim olan bir kadın teröristin hayatından esinlenerek yazdığı kitap ile terör örgütünün kanlı emelleri vasıtasıyla gençleri nasıl tuzağa düşürdüğünü anlatmak için yazdığı kitap yayımlamıştı.

Bu kitabı elinize alıp incelemeye başladığınızda, şehitlerimizin cennetten size baktıklarını hissedeceksiniz. Kitabın kapağını çevirip okumaya başladığınızda ise şehitlerimizin cennetten seslenişlerini işitir gibi olacaksınız… Yaşanmış ve gerçek olaylardan esinlenerek kurguladığım bu kitabı okurken, biraz olsun kahraman polis ve askerlerimizin vatanları uğruna hangi zorluklara göğüs gerdiklerini, şehit veya gazi olma uğruna ne gibi fedakârlıklar gösterdiklerine şahit olacaksınız. Pencereden baktığınızda güneşi esirgemiyorsa gökyüzü sizden; birileri yaşadığınız bugünlerin bedelini ödediği içindir.

Ali Şahin’in Vatansız Asla kitabını okumanızı tavsiye ederiz.

Edinme. Kitapyurdu.com adresinden..

 

 

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder