İyi Partili Doktor Ali Rıza Özdeniz Gülnar’a çıkarma yaptı


 

MERSİN-HABER- İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Doktor Ali Rıza Özdeniz Gülnar’a çıkarma yaptı.

Son iki aydır il ve ilçe teşkilatlarının kongrelerine odaklan İYİ Parti Mersin teşkilatı sahadan çekilirken, Dr. Özdeniz bir yandan ilçe kongrelerini bitiren teşkilatlara hayırlı olsun ziyaretlerini tamamladı diğer bir yandan da sahada kalmaya devam ederek vatandaşlarla sıcak ilişkilerini korumayı sürdürdü.

Son bir yıldır Mersin’de İYİ Parti adına sahada aktif şekilde çalışmalarını sürdüren Dr. Özdeniz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamını ve İYİ Parti’nin ülke sorunlarına dair çözüm önerilerini Mersin’in dört bir yanına taşıdı.

 

Kongrelere odaklanan il ve ilçe teşkilatlarının sahadaki sözcüsü haline gelen Dr. Özdeniz bu hafta sonu da adeta Gülnar’a çıkarma yaptı.

 

İYİ Parti Gülnar ilçe teşkilatını ziyaret ile başlayan Gülnar programını Demirözü ve Kuskan Mahallerinde vatandaşların dertlerini dinleyerek sürdüren Dr. Özdeniz, Gülnar’a ve Mersin’e sahip çıkma sözü verdi.

 

 

Dr. Özdeniz’e vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu görülen Gülnar ziyaretinde kendisine geniş bir ekibinde destek verdiği gözlemlendi.

 

Gülnar programının ardından günü geç saatlerde Aydıncık’ta tamamlayan Dr. Özdeniz, İYİ Parti Aydıncık İlçe teşkilatını ziyaret etti ve burada da bir üye katılım programı düzenledi.

 

Duracak zaman değil diyerek sahayı karış karış gezen Dr. Özdeniz, yaklaşan genel seçimler öncesinde ne kadar iddialı bir aday olduğunun işaretlerini verdi.

 

Dinamikliği, çalışkanlığı, hem parti içi hem de parti dışı sakin kişiliği ile herkesimin desteğini alarak makul aday olduğunu gösteren Dr. Özdeniz önümüzdeki günlerde Mersin siyasetinde adından daha çok söz ettireceğe benziyor.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder