Duran Ali Erkek, Yeniden Refah Partisi, Tarsus İlçe başkanı oldu


 TARSUS-HABER- Yeniden Refah Partisi, Tarsus İlçe başkanlığına Duran Ali Erkek atandı

Türkiye siyasetine, merhum başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde “Biz Varız” sloganıyla giren Yeniden Refah Partisi, Mersin ili Tarsus ilçesi için de ‘Biz Varız’ diyerek Tarsus İlçe başkanlığına Duran Ali ERKEK atadı.

Türkiye siyasetinin 4. yaşındaki partisi Yeniden Refah Partisi, kuruluşundan itibaren kısa bir sürede Türkiye genelinde Türkiye’nin en hızlı teşkilatlanan siyasi partisi olarak ve de Türk siyasi tarihinin en yoğun katılımı ile düzenlediği 2’inci Olağan Büyük Kongresi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ülke geneli teşkilatlanmasını tamamlamak üzere olan Yeniden Refah Partisi Tarsus'ta da teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı.

Yeniden Refah Partisi Mersin İl Başkani Topel Yıldız , Duran Ali Erkek'e atama belgesini taktim etti. İl Başkanı Topel Yildiz; “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Beyefendi Liderliğindeki partimiz 6 Kasım 2022 tarihinde yaklaşık 70 bin kişi ile 2. olağan büyük kongresinin yaptı ve Türkiye için Biz Varız sloganını geliştirerek, “Burada Gelecek Var” demiş oldu. Kurulduğumuz günden bugüne kadar parti olarak, Türkiye genelinde tüm il ve ilçelerimizde halkımızın büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz. Mersin il başkanlığı olarak da an itibariyle Tarsus un tamamında “Biz Varız” ve “Burada Gelecek Var” diyerek tüm ilçe başkanlıklarımızı atamış bulunmaktayız. Atama belgesini takdim ettiğimiz Tarsus İlçemizin Başkanı Değerli Duran Ali ERKEK Bey’e, başarılar ve muvaffakiyetler diliyor, hayırlı uğurlu olsun diyoruz. “dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder