2. Çevreyolu Devamında Kavşak Düzenleme Çalışması Başladı

2. Çevreyolu Devamında Kavşak Düzenleme Çalışması Başladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2. Çevre Yolu'nun uzatılması projesi kapsamında, Vatan Caddesi kesişimin de kavşak düzenleme çalışması başlattı. Aralıksız süren çalışmanın neticelenmesi ile batı istikametinde devam etmek isteyen sürücüler, 980 metrelik yeni yol güzergahını kullanabilecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, kente daha konforlu ve daha güvenli yollar kazandırmak amacıyla, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalardan biri de 2. Çevre Yolu’nun uzatılması projesi kapsamında, Vatan Caddesi kesişimin de başlatılan kavşak düzenleme çalışması oldu.

Bölgede yaşanan trafik yoğunluğunu azaltacak olan çalışma hakkında bilgi veren Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Selçuk Alakar, “2. Çevre Yolu ile Vatan Caddesi kesişiminde kavşak düzenleme çalışması başlattık. Bu çalışmanın amacı, Eski Köy Caddesi üzerine düşen trafik yükünü azaltmak.

Vatan Caddesi’nin batı istikametine doğru 980 metre uzunluğunda yeni açılan bu yol güzergahı, İsmet İnönü Bulvarı’nın devam projesi kapsamında, Mezitli’deki trafik yükünü hafifletmek amacıyla planlandı. Tüm hızıyla devam eden çalışmalarımızı, en kısa sürede tamamlayıp yolu trafiğe açacağız” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder