10 Renk Yağlı Boya Tablo resim sergisi törenle açıldı


TARSUS-HABER- Tarsus’ta 10 ressamın ortaklaşa yaptığı eserlerden oluşan 10 Renk Yağlı Boya Tablo resim sergisi  törenle açıldı..

Sunay Atilla üstgeçidi altında bulunan  Ressam Mehmet Bal Sergi Salonunda gerçekleşen açılışa yoğun bir katılım oldu. Açılış törenine Tarsus Emniyet Müdürü Ali Garanlı, İyi Parti ilçe başkanı Burak Özdil, Tarsus Kent Konseyi başkanı Ayşe Bücher, Ressamlar,  davetliler ve sanatsever Tarsus halkı katıldı. 

 Ümran Yıldırım açılışa katılan herkese teşekkür etti. Yıldırım “Tarsus’ta 10 ressam arkadaş bir araya gelerek yağlı boya tablolardan oluşan bu sergiyi düzenledik. 23 Ocak ile 4 şubat tarihleri arasında açık kalacak olan sergimize gelen katılan ve katılacak olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ümran Yıldırım konuşmasından sonra bir de şiir okurken, açılışta kemanı ile Seyfettin Zeybek birbirinden güzel eserler çalarak açılışa renk kattı.

Sergide Ayşegül Balalan, Esma Yaramış, Hatice Özfidan, Hürriyet Gökbayır, Mustafa Özdemir, Necla Çağlar, Nimet Sarıbay, Ümran Yıldırım, Yahya Özkul ve Yücel Keleşoğlu’nun yağlı boya tabloları sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

23 Ocak ile 4 şubat 2023 tarihleri arasında açık kalacak olan sergiye gün içinde mesai saatleri dahilinde giriş ücretsiz olup tüm sanatsever dostları gezebilir.

0 Yorumlar

Yorum Gönder