Tarsus Tüm Emekliler Derneği Şehitlerimiz İçin Kuran Okuttu

Tarsus Tüm  Emekliler Derneği Şehitlerimiz İçin Kuran Okuttu

Kısa adı TÜM EMEKDER olan Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri  Derneği Tarsus Şubesi geleneksel hale  getirdiği  Şehitlerimizi Anma etkinliğinde  Kuran okutarak helva ikramında bulundu.

Tarsus Şehitliğinde bu yıl beşincisi  gerçekleştirilen Şehitlerimizi  Anma  etkinliğine, Ak Parti Mersin il başkan yardımcısı Nevzat Çetin, MHP Tarsus  ilçe başkanı Mehmet Çelik, MHP KAÇEP il Başkanı  Fadime Şen ve eşi Ahmet Şen, Tarsus Sosyal Hizmet Merkezi  Müdürü Hüseyin Çelik, Tarsus Mezarlıklar ve Cenaze İşleri Müdürlüğü Sorumlusu Yusuf Nevruz ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte bir dakikalık saygı duruşu ve Kuran tilavetinin ardından 2016 yılında Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

Tüm Emekliler Derneği  Tarsus  Şube Başkanı M. Bülent Gözener  burada yaptığı  konuşmada  vatanı için  can veren tüm şehitlerimizi  her daim kalbimizde yaşatmak ve  genç  nesillerin de yüreklerinde  hissetmeleri için  Anma programımızı  ömrümüz yettiğince devam ettireceğiz  şeklinde konuştu.





0 Yorumlar

Yorum Gönder