Tarsus İdman Yurdu, Bugün Toplanıyor

Tarsus İdman Yurdu, Bugün Toplanıyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu,  bugün Bayburt Özel İdare maçının hazırlıkları için toplanıyor.

16. Haftasından saha ve taraftarlarının  önünde konuk  ettiği  ve 2-1 mağlup olarak sahadan ayrıldığı  Ankaraspor  maçının ardından  oyunculara  5 gün izin verilen Sarı lacivertli temsilcimizde oyuncular bugün öğleden sonra toplanarak ligin 18. Haftasında deplasmanda oynayacağı  Bayburt  İl Özel İdare maçı hazırlıklarına başlayacak.

 

BU HAFTA MAÇI YOK

 

Sarı lacivertli temsilcimiz, fikstür gereği  ligin 17. Haftasını  maç yapmadan (BAY) Geçirecek. Fakat  ekip, 11 Aralık  Pazar günü  deplasmanda oynayacağı  Bayburt  Özel  İdare maçının  çalışmalarını sürdürecek.

 

KADRO 12'YE DÜŞTÜ

 

Tarsus İdman Yurdu  tarihinin en kötü günlerini  yaşıyor.  Maddi  açıdan  dar boğazda olan Sarı lacivertli  kulüpte, önce  Teknik Direktör Serdar Bozkurt  takımdan ayrıldı. Daha sonra ise 26 kişilik kadrodan da 14 oyuncu içerisinden  bazıları sözleşmesini fesh etti, bazıları ise rapor alarak kulüpten ayrıldı. Sarı lacivertli  ekip bugün 12 mevcut kadro,  alt yapıdan profesyonel yaptığı 6 oyuncunun katılımı ile 18 kişilik bir oyuncu kadrosuyla ilk çalışmasını yapacak.

 

BAŞKAN BOZDOĞAN  DESTEĞİNİ KESTİ

 

Tarsus İdman Yurdu  Yıllardır  Belediye  desteğiyle  ayakta duruyordu . Tarsus İdman Yurdu'na maddi destek sözü vererek seçilen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan 3.5 yıl temsilcimiz maddi destek veriyordu. Fakat  yaklaşık 4 aydır  temsilcimiz maddi ve manevi desteğini kesti. Başkan Bozdoğan'ın Tarsus idmanyurdu  konusu ile ilgili hiç kimseyle konuşmadığı öğrenildi. Aynı zaman da Başkan Bozdoğan  sezon başı söz verdiği  umutlandırarak "100  yılda Direk şampiyonluk" hedefi nedeniyle de taraftarlardan ağır eleştiri  alıyor. Nitekim, Başkan Bozdoğan maddi desteğiyle ayakta duran temsilcimizde desteğini kesmesini ardından Teknik ekibin ve oyuncuların kulüpten ayrılmasına neden oldu, kümede kalma mücadelesi vermeye başladı.

 

YÖNETİM DE YOK...

 

25 Ekim tarihinde tek liste halinde  Olağanüstü Genel Kurul  yapan Tarsus idmanyurdu'nda seçilen Yönetim daha görev bölümü  yapmadan  Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı . Nitekim  Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan  döneminde Tarsus İdman Yurdu  3.5 yıl içerisinde 7-8 Olağanüstü Genel Kurul yaparken 6 Aralık tarihinde  bir  Olağanüstü Genel Kurul  yaparak yönetim  Seçilecek.

 

DEĞİŞEN BİRŞEY OLMAZ

 

6 Aralık tarihinde bir Olağanüstü Genel Kurul  daha yapacak olan Tarsus İdman Yurdu'nda,  Parasız bir yönetim seçildiği takdirde yaraya merhem olmayacak,  mevcut kriz devam edecektir. Küme düşmeye doğru giden,  yaşanan maddi sorun nedeniyle artık  bitkisel hayata giren Tarsus idmanyurdu'nu ancak maddi anlamda güçlü bir başkan ve yönetim kurulu bu durumdan kurtarabilir.

 

Cumhuriyetle yaşıt Tarsus idmanyurdu 'nun şuan yaşadığı durum nedeniyle ise Tarsus halkı ve Taraftarlar büyük  üzüntü ve hayal kırıklığı  yaşarken, Tarsus  Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a da büyük bir sitem  ediyorlar.

Haber: Fırat Maktay

0 Yorumlar

Yorum Gönder