Muhammed Günkut, Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanlığına Adaylığını Açıkladı



TFF 2  Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu'nda  13 Aralık 2022 Salı günü  yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulda  İşadamı  Muhammed  Günkut, Kulüp Başkanlığına  aday olduğunu  açıkladı. 


Düzenlediği  basın toplantısında  Tarsus idmanyurdu'nu  ayağa kaldırmak  için  aday olduğunu söyledi.


Birlik beraberlik içinde  Tarsus idmanyurdu 'nu bu ortamdan çıkartarak ayağa kaldırmak istediklerini  belirten  Günkut şunları söyledi:


"Bu zor zamanda kulübün büyük bir çıkmaz ile boğuştuğunu bilen biri olarak TİY kulübüne adaylığımı açıklıyorum. Kimse bu durumdayken kulübe başkan adayı olmak istemez. Ama ben ve değerli arkadaşlarım bu göreve talip olduk. Futbolu bilen  biri olarak sorunların üstesinden gelecek tercübeye sahibiz.  Biz kimseyle yarış ve rekabet halinde değiliz. Bizim niyetimiz Cumhuriyetle yaşıt kulübümüzün içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmaktır. Eğer kendine güvenen Tarsuslu bir arkadaşımız bu sorunların üstesinden gelebilirim diyorsa bizleri ikna ederse biz adaylıktan çekiliriz. Bu işleri bilen ehil birilerine ihtiyaç var. Bizde kendimize güveniyoruz. Tarsus  ıdmanyurdunu bu kötü durumdan kurtaracak projelerimiz var. Biz bu işi başaracağımıza emin olduğumuz için taşın altına elimizi koyduk." dedi.


Toplantı  basın mensuplarının soru cevap ve  çekilen toplu fotoğrafın ardından  sona erdi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder