Büyükşehir, Camileri ve Kabristanları Bayramdan Bayrama Değil 12 Ay Düzenli Olarak Temizliyor

Büyükşehir, Camileri ve Kabristanları Bayramdan Bayrama Değil 12 Ay Düzenli Olarak Temizliyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi,  Tarsus'ta ve Çamlıyayla'da camiler, mescitler, şehitlikler ile kapristanlar düzenli olarak hem temizleniyor, hem de dezenfekte ediliyor.

Büyükşehir,  camileri ve kabristanları sadece bayramdan bayrama değil 12 ay boyunca gerek temizliğini gerekse dezenfektesini düzenli olarak yaparken vatandaşlar tarafından ise takdir görüyor.

MUHTARLAR MEMNUN

Aynı zamanda Tarsus’un en büyük kabristanları olan Şehir Mezarlığı, Güney Mezarlığı ve Dedeler-Taşkuyu Mahalle sınırları içerisinde yer alan Eshab-ı Kehf Mezarlıkları ile Cami, mescit, türbeleri düzenli olarak  temizliğini ve dezenfekte etmeye  eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin  gerek Tarsus merkez, gerekse  kırsal mahalle muhtarları  hizmetlerden memnun.

ŞEHİTLİĞE TEMİZLİK...

Temizlik Çalışmalar kapsamında merkez Mahallerinde ile kırsal mahallelerin cami, mescit, türbeler,  abdesthane,  diğer ortak kullanım alanları da dezenfekte  edilmesinin yani sıra  Vatan uğruna canlarını seve seve veren Şehitlerimizin ebedi istirahatgahı olan Tarsus Şehitliği de düzenli olarak  temizlik faaliyeti yürütülüyor.

Haber: Fırat Maktay



0 Yorumlar

Yorum Gönder