Borsası Meclisi, Yeni Yıl Kutlama Mesajı Yayınladı

Borsası Meclisi, Yeni Yıl Kutlama Mesajı Yayınladı

Tarsus Ticaret Borsası Meclisi, Yılın son Meclis toplantısında Yeni Yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Meclis toplantısının sonunda yeni yıl dolayısıyla temenni de bulunan Meclis Başkanı Murat Kaya şu sözleri kaydetti;

“Biten bir yılın ardından, umutların ve beklentilerin yenilendiği bir yıla girmeyi arzu ediyoruz. Umut ederiz ki, Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız 2023 yılında her alanda ve her anlamda milletçe sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik içerisinde yeni başarılara imza atarız.

 

Sayın Meclis Üyelerim, Önümüzdeki süreçte üyelerimiz, şehrimiz ve Borsamızın gelişimine yönelik bir tablo oluşturarak gelecekte olmak istediğimiz noktayı tesadüflere yer vermeden, sistemli bir şekilde ilerlemeyi sürdürmeliyiz. Biliyoruz ki; geleceğe, kendini yenileyen, öğrenen, yaşayan kurumlar ve işletmeler yön vereceklerdir. Meclisimiz ile özelden genele, bölgemizde her alana dokunan projelerin alt yapısını oluşturmaya gayreti içinde çalışacağız.” Dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer ise, 2023 yılına hem kentimiz, hem de üyelerimizi daha iyi noktalara getirecek yeni bir vizyonla giriyoruz. Tarsus iş dünyası olarak ülkemiz ekonomisinin 2023 yılında daha iyi olacağını umut ediyoruz. “ dedi.

 

Borsa Meclisinin ortak mesajı ise; 

 

“İş dünyasının istediği tek şey istikrardır.  İş dünyası olarak, sorunlarımız olduğu gibi, büyük umutlarımız ve hedeflerimiz bulunmakta. Olumsuzluklar, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı engellemeyecektir.  Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. 2023 yılında ülkemizin ve kentimizin daha aydınlık, huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması hepimizin ortak temennisi.  Bizler bugüne kadar kentimiz ülkemizin 2023 yılı hedeflerine taşıyacak yeni projeler için gayret gösterdik. 

Yeni yılda da huzura ve başarıya olan inancımızı tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için toplumun tüm kesimleri ile el ele vererek, Tarsus’u hak ettiği noktaya taşımak için azimle çalışmaya devam edeceğiz. Borsamız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ufkun ötesini görerek yeni projeler üretmeye devam edecektir.  Bizler, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Tarsus’un kalkınma yolculuğuna destek vereceğiz.

Yaptığımız her işte, ortaya koyduğumuz her projede kentimizin ve ülkemizin gelişmesine katkı vermeyi hedefledik.  2023 yılında da bütün enerjimizle yeni projeler üretmek, kentimizi özlemini duyduğumuz zirvelere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

2023 yılının Tarsus’a ,  ülkemize ve tüm dünya halklarına daha fazla sevgi, daha fazla barış, huzur ve refah getirmesi temenni eder, herkesin yeni yılını kutlar sağlık ve mutluluk getirmesini dileriz.

 

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder