“Begonvil Çocuk Gelişim Merkezi” Açıldı

“Begonvil Çocuk Gelişim Merkezi” Açıldı
 Başkan Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin Tarsus’a bir ilk daha kazandırdığı Begonvil Çocuk Gelişim Merkezi’nin açılışına katıldı. 

Başkan Seçer, Merkez’in açılışını protokol üyeleri ve çocuklarla birlikte yaptı. Göreve geldikleri günden bu yana eğitimde fırsat eşitliğini önceleyen çalışmalar hayata geçirdiklerini ve bu Merkez açılışının da bunlardan biri olduğunu ifade eden Başkan Seçer, önümüzdeki süreçte bütün ilçelerde çocuk gelişim merkezleri açacaklarını duyurdu.

Önümüzdeki hafta açılışı yapılacak olan Halkkent Sosyal Yaşam Merkezi'nde de bir adet Çocuk Gelişim Merkezi yer aldığını dile getiren Başkan Seçer, “Çocuklarımızı eğiterek, daha modern bir Türkiye de yaşamanın kapılarını açıyoruz” dedi.

Mersin’e değer katma adına ayrım gözetmeden herkese eşit hizmet götürme çabasında olduklarını söyleyen Başkan Seçer, “Biz Mersin’e bir vizyon koyduk. Mersin’i çok iyi noktalara getireceğiz” diye konuştu. Tarsus’tan Anamur’a Mut’tan Çamlıyayla’ya kadar hizmet götürdüklerini belirten Başkan Seçer,Begonvil Çocuk Gelişim Merkezi’ni Tarsus'a kazandırılmış en değerli hizmetlerden biri olarak yorumladı. Seçer, “Belediyecilik; imar işlerinden ibaret değil, vatandaşın kalbine girmek” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eğitim konusunda sürekli olarak belediye başkanları olarak kendilerine öneride bulunduğunu söyleyen Başkan Seçer, “En önemli talimatlarından bir tanesi de, ‘Kreş açın, yurt açın. Mümkünse yurt açarken de öncelikli olarak kız yurdu açın’ diyor. Biz bu temel talimatlar, öneriler çerçevesinde belediye başkanlığı yapıyoruz” diye konuştu.





0 Yorumlar

Yorum Gönder