Ali Seçer Ve Murat Kaya’dan Engelliler Günü Mesajı

Ali Seçer Ve Murat Kaya’dan Engelliler Günü Mesajı

 Tarsus Ticaret Borsasında yönetim kurulu başkanı ve meclis başkanlarından Engellilere kutlama geldi. Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya ve Borsa başkanı Ali Seçer, 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

 
MURAT KAYA’DAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı
Engelli vatandaşların geleceğe umutla bakan bireyler olması için toplumsal duyarlılığın arttırılması gerektiğine de vurgu yapan Başkan Murat Kaya;
“Her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğu unutulmamalıdır. Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi, ülkemizde de milyonlarca engelli insan bulunmaktadır. Toplum olarak engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanında aktif olarak yer almalarını sağlayacak engelleri ortadan kaldırmayı insanlığımızın, kültürümüzün ve inancımızın bir gereği olarak öncelikli sorumluluklarımız arasında görmeliyiz.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde tüm vatandaşlarımızın engellilik konusunda daha sorumlu ve duyarlı olmasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve vefakar ailelerine mutlu ve engelsiz bir yaşam diliyorum..

 
ALİ SEÇER’DEN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı
Sosyal hayatta engellilere sağlanan imkân ve kolaylıkların bir toplumun gelişmişlik düzeyi ile doğru orantılı olduğunu ifade eden Başkan Ali Seçer yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“İnsana verilen önem günümüzde toplumların gelişmişlik düzeyleri ile doğru orantılıdır. Engelli kardeşlerimizin her türlü imkânlardan özgürce ve rahatça yararlanabilmeleri insana verilen değerin en büyük göstergesidir. Engellilerimize sahip çıkmak, onların sorunlarına çözüm üretmek, mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek tüm toplumun insanlık görevidir.
Bu vesile ile, her kesimin engellilerimizi sevgi ve anlayışla kucaklamalarını, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmalarını temenni ediyor, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum." dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder