TARSUS İDMANYURDU'NDA BIÇAK KEMİĞE DAYANDI



Haber: Fırat Maktay - TFF 2  Lig Beyaz Grup ekiplerinden temsilcimiz Tarsus idmanyurdu 'nu maddi ve manevi çok zor günler bekliyor.

Geçtiğimiz  hafta  oynadığı ve 1-0  mağlup  olduğu Sivas Belediyespor deplasmanına karayoluyla yakıt konusunda ciddi sıkıntı yaşayan  Tarsus idmanyurdu 'nu şimdi de Çarşamba günü  Ziraat Türkiye Kupası  4. Tur maçında karşılaşacağı Boluspor  deplasmanına  nasıl gideceği sıkıntısı  yaşıyor 


YÖNETİM TOPLANAMIYOR


25 Ekim tarihinde Olağanüstü Genel Kurul  yapan ve seçilen yönetim kurulunun toplanarak hala görev bölümü  yapılmayan Cumhuriyetle yaşıt  Tarsus idmanyurdu'nda yönetimsizlikte tarihinde görülmemiş  bir durumla karşı karşıya. 


OYUNCULAR GİTMEK İSTİYOR


Nitekim  oyuncular alacaklarının  ödenmemesi  konusunda sıkıntı  yaşarken, birçok  oyu çünkü ise devrearasında  kulüpten ayrılmak için menejerlerine Kulüp bulması için talimat verildiği  kulüpten sızan bgiler arasında yer alıyor.


BOZDOĞAN'IN ÇABASI SONUÇSUZ


Bıçağın kemiğe dayandığı  Tarsus idmanyurdu'nda Tarsus Belediye Başkanı  Dr  Haluk Bozdoğan, kulübün içinde bulunduğu  maddi sıkıntıyı çözümleme adına arayışları karşılık bulmadığı görülüyor.

0 Yorumlar

Yorum Gönder