Hazine arazisine kaçak yapılan ahırlar, barınaklar, kümes ve yemlikler yıkıldı

Hazine arazisine kaçak yapılan ahırlar, barınaklar, kümes ve yemlikler yıkıldı

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Encümen kararıyla, Adanalıoğlu Mahallesi Gençlik Caddesi üzerinde, hazineye ait araziye kaçak yapılan ahırlar, barınaklar ve kümeslerin iş makineleri yardımıyla yıkımını gerçekleştirdi.

Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde görsel kirlilik yaratmasının yanında toplum sağlığını ve güvenliğini tehdit eden kaçak yapılarla mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Akdeniz Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin de eşlik ettiği çalışmada, Milli Emlak’a ait Hazine arazisi üzerine kurulan; küçük ve büyükbaş hayvanların konulduğu kaçak ahırlar, kümesler ve yemlik olarak kullanılan yapılar, belediye encümeninin kararı üzerine yıkılarak ortadan kaldırıldı.

Kaçak yapılarla mücadele aralıksız sürecek

Yıkım öncesi Milli Emlak’a ait hazine arazisi üzerine kaçak yapılan ahırlar, barınak ve kümeslerin sahiplerine tebligat yapılarak süre verilmişti. Uzun süren çalışma sonucu ortaya çıkan malzemeler işgalcilere teslim edilerek yıkım işlemi tamamlandı. Akdeniz Belediyesi’nin ilgili birimlerince; toplumun genel sağlığını tehdit eden, vatandaşların can ve mal güvenliği için risk oluşturmasının yanında görsel kirlilik yaratan her türlü kaçak yapıyla mücadelesinin devam edeceği belirtildi.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder