Haftanın öğretmeni Çamlıyayla'dan

TARSUS-HABER- İl Millî Eğitim Müdürümüz  Adem Koca, İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerimizce belirlenen haftanın öğretmenlerini makamında ağırlamaya devam ediyor.

 Alanında yarattığı fark, eğitime sunduğu katkılar ve başarılı çalışmaları ile haftanın öğretmeni olan Çamlıyayla Darıpınarı Şehit Oğuzhan Sezer Yatılı Bölge Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sayın Ekrem KILINÇ, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Adem KOCA'nın misafiri oldu.

 Adem KOCA, "Öğretmenlik kutsal bir meslektir. Sorumluluğu, vebali büyüktür. Kıymetli Ekrem KILINÇ öğretmenimize gösterdiği üstün çabalar ve yenilikçi çalışmalarından dolayı en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Evlatlarımızın geleceği için çalışan, tüm engelleri aşarak çocuklarımıza ulaşan, mesleklerini fedakarca icra eden tüm meslektaşlarıma her daim yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

Ekrem KILINÇ, takdir ve taltiflerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüze şükranlarını dile getirerek bu takdirin kendisini çok mutlu ettiğini, bu mesleği icra etmekten bir kez daha gurur duyduğunu ifade etti. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder