Borsadan İlçe Tarım Müdürü Hayri Erdoğan'a Ziyaret


Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Teke, Tarsus Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak ve Genel Sekreter Hasan Şanlı , Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hayri Erdoğan’ı ziyaret etti.
 

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hayri Erdoğan, “İlçemizin tarımsal sektörü için önemli bir yere haiz olan Ticaret Borsamız tarım ekonomisinin döndüğü yerlerden biri. Sizlerle yaptığımız istişareler bizler için çok kıymetli olup, Tarım ve Orman Bakanlığı olarak her zaman işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Tarımsal üretim ve tarıma dayalı sanayi alanında Tarsus’un kalkınmasına katkı sağlamak adına Tarsus Ticaret Borsası olarak özverili bir çalışma sergilediklerin dile getiren Borsa heyeti ,ilçemiz ile bütünleşen tarımsal ürünlerin tanıtımı noktasında da önemli çalışmalarda bulunduklarını ifade ettiler. 

 İlçemizdeki ve ülkemizdeki tarımsal faaliyetlerin genel yapısı ve gelişimi ile ilgili hususların ağırlıklı olarak görüşüldüğü ziyarette kurumsal iş birlikleri de masaya yatırıldı. 

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder