Borsa Meclisi, Başkan Seçer’i Makamında ziyaret etti


Tarsus Ticaret Borsası Meclisi  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaretlerinde Kurumlar arası diyalogun önemi istişare edildi.

Ziyaretleri nedeniyle Borsa Meclis Üyelerine teşekkürlerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  Tarsus Ticaret Borsası’nın yeni hizmet döneminin hayırlı olmasını da temenni ederek başarılar diledi. 

 KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ

Kurumlar arası diyalog ve işbirliği çalışmalarına önem verdiklerinin altını çizen Borsa Meclis Başkanı Murat Kaya ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanı  Ali Seçer , bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ile her zaman işbirliği yapmaya hazır olduklarını kaydederek,  kısa süre önce Tarsus'ta gerçekleşen 1. Uluslararası Tarsus Festivali içinde teşekkürlerini ilettiler.

 Tarım Kenti olan Tarsus’ta ,  Ticaret Borsasının üstlendiği misyon ve çalışmalarını takdirle izlediğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi olarak diğer kurum ve kuruluşlar ile olduğu gibi Tarsus Ticaret Borsası ile de ortak çalışmalar yapılması yönünde düşüncelerini belirtti.

Ziyaretin sonunda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e coğrafi işaret tescil ürünlü Tarsus Sarıulak Zeytini ve Tarsus Sarıulak Zeytinyağı takdim edildi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder