Tarsus TSO’nun yeni dönem ilk Meclis Toplantısı yapıldı


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinin ardından ilk Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı yönetiminde yapılan ilk toplantıda meclis üyeleri ile tanışma ve oryantasyon programı düzenlendi. 


Tarsus TSO Meclis Üyeleri seçim sürecinin ardından ilk kez toplantıda buluştu. Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı’nın başkanlığında yapılan toplantıda ilk olarak tüm meclis üyeleri kendilerini tanıtarak faaliyetleri hakkında bilgi paylaştı. 


Daha sonra gündem konuları ve sektörel konuların görüşüldüğü toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Oda faaliyetleri ve yeni dönem hedeflerini aktardı. Yeni dönemde istihdama yönelik meslek edindirme çalışmaları, dijitalleşme ve e-ticarete yönelik çalışmalar ile mevcut yatırım projelerini tamamlamaya yoğunlaşacaklarını belirten Koçak, ‘’Güzel bir dönem geçirmeyi umuyoruz. Tüm enerjimiz Tarsus ve Tarsus’un kalkınması için. El birliğiyle güzel işler çıkaracağımıza inanıyorum.’’dedi.


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Ukav da meclis üyelerine Oda faaliyetlerini anlatan ‘’Oda/Borsa Ne iş Yapar’’ sorusuna cevap bulacak şekilde hazırlanan Yönetici El Kitabını sunarak tüm süreçler ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın stratejik ana hedefleri hakkında bilgi verdi. 


0 Yorumlar

Yorum Gönder