TARSUS İDMAN YURDU'NDA YÜZLER GÜLÜYOR


TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu 'nda alınan 2-1'lik Hes İlaç Afyonspor galibiyeti yüzleri güldürdü.

Sezonun 10. Haftasında saha ve seyircisi önünde konuk ettiği  rakibi Hes İlaç Afyonspor karşılaşmasının ilk bölümünde geriye düşmelerine rağmen, reaksiyon veren Sarı lacivertli  ekip Fatih Somuncu'nun arka arkaya attığı goller ile önce beraberliği  hemen akabinde  ise galibiyete ulaşmanın sevincini yaşıyor.

Tarsus İdman Yurdu  Basın Sözcüsü Hakan Canan Can,  Hes İlaç Afyonspor  galibiyeti  ile hem iç saha şansızlığını yendiklerini hem de şeytanın bacağını  kırdıklarını belirtti.

Sezon başından beri şansızlıklardan dolayı birçok puan kaybettiklerini ve şuan klasmanda da hak etmedikleri konumda yer aldıklarına dikkat çeken  Basın Sözcüsü Can, şunları söyledi:

"Hes İlaç Afyon spor  galibiyeti  ile şeytanın bacağını kırdık. Üzerimizdeki karabulutları dağıttık. İç sahada galibiyet orucunu bozduk. 3 puanla tanıştık. Bu galibiyetin sevincini yaşıyoruz.  Yönetim   teknik ekip ve oyuncular olarak böyle bir moral galibiyete ihtiyatımız vardı. Nitekim; bu anlamlı ve özel galibiyette emeği geçen  aslan yürekli oyuncularımıza, teknik ekibimize ve  olmazsa olmazlarımız her zaman 12. Adam olarak tribündeki gücümüz olan taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim için lig yeni başladı."

Haber: Fırat Maktay

0 Yorumlar

Yorum Gönder