TARSUS FESTİVALİ HAZIRLIĞI


Tarsus'ta
  4-5-6 Kasım tarihleri arasında TARSUS FESTİVALİ hazırlıklarına başlandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre Tarsus Festivali; Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus'a Değer Katanlar Kurulunca (TADEKA) önerilen ve birlikte geliştirilen program ile düzenleniyor.

Tarsus'a Değer Katanlar Kurulunun 8 alt kurulunca yaklaşık bir yıldır süren çalışmalar sonucunda geliştirilen öneriler doğrultusunda Büyükşehir Belediyesince yürütülen çalışmalar son aşamasına gelirken;  Geçtiğimiz günlerde ise  Tarsus'ta TADEKA'nın tüm kurullarıyla ayrı ayrı bir araya gelinerek programa son halinin verildiği kaydedildi.

Buna göre Tarsus Festivali bu yıl Kleopatra teması ile gerçekleşecek. Festivalde tarihi geziler, konserler, gösteriler, söyleşiler, lezzet sunumları, sergiler ve festival korteji yer alacak.

Festivalin düzenlenmesini sağlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı  Vahap Seçer'e ve tüm belediye ekibine, destek veren kurum ve kuruluşlara ve aylar süren toplantı ve çalışmalarla festivali planlayan Tarsus'a Değer Katanlar kurul üyelerine  teşekkür  edildi

4-5-6 Kasım günlerinde hepinizi Tarsus'a, on bin yıllık kentimizin tarihi ve kültürel güzelliklerini yaşamaya şimdiden bekliyoruz.

0 Yorumlar

Yorum Gönder