MHP VE KAÇEV TARSUS’TA ESNAFLARA BAYRAK DAĞITTI


 TARSUS-HABER- MHP Tarsus ilçe Teşkilatı ile KAÇEV Kadınlar grubu Yarenlik alanında vatandaşlara ve esnaflara Türk bayrağı dağıtarak Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

PTT Mevkiinden başlayan bayrak dağıtım etkinliğine MHP Mersin milletvekili Baki Şimşek, MHP il başkanı Uğur Gölgeli, MHP Tarsus ilçe başkanı Mehmet Çelik, MHP KAÇEV İlçe başkanı Yeşim Sancaktar, KAÇEV Mersin il başkanı Fadime Şen ile partililer katıldı.
Bayrak dağıtan Çelik “Cumhuriyet Bayramını kutlarken halkımıza ve esnaflarımıza Türk Bayrağı dağıttık, büyük sevinç ve heyecan yaşadık. Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyete sahip çıkarak bu emaneti sonuna kadar koruyup yaşatmak için söz verdik.” dedi..
Yeşim Sancaktar ise  katılım gösteren herkese teşekkür etti ve “Nice 99 yıllara. Halkımızın Cumhuriyet bayramı kutlu olsun. Türkiye ve Türk Bayrağına sevdalıyız. Bu bayrağa ve cumhuriyetimize sahip çıkalım. Halkımızın bayramı bir kez daha kutlu olsun” dedi.
Fadime Şen ise, bu ülkenin ayakta kalması için canını kanını feda eden şehitleri rahmetle andıklarını belirterek “Biz MHP olarak yeni asırda Cumhur ittifakı ile ülkemizi en güzel mertebelere getirmektir”diye konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder