CHP HEYETİ TARSUS TSO’YU ZİYARET ETTİ


CHP Tarsus İlçe Yönetimi ve beraberindeki heyet, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen H. Ruhi Koçak ve Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı’yı kutlayarak başarı dileğinde bulundu.

Tarsus TSO’yu ziyarette CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın misyonuna uygun şekilde kent ekonomisine yön verdiğini ve özellikle son dönemdeki yatırım projeleri ile vizyon projeler kazandırma yönündeki çalışmalarını taktirle karşıladıklarını söyledi. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine hayırlı olsun dileğinde bulunan Varal, Tarsus için el birliğiyle çalışmaya hazır oldukları vurgusunu yaptı.

Otel ve konaklama sorunu var

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da kente ivme katacak yatırım projelerini tamamlamaya odaklandıklarını ifade ederek, ‘’İlk önceliğimiz Tarsus Organize Sanayi Bölgesini tamamlamak. Kısa sürede hızlı yol aldık. Tarsus henüz yatırımları hissetmiyor olabilir ama ivedilikle çok acil olarak yapılması gerekenler var. Konut ve otel sorununu çözmemiz lazım. 1+1 veya 2+1 ev projeleri yapılmalı. Önceliğimiz gelen yatırımcıların istihdam için, konaklama için Tarsus’tan hizmet alması yönünde. Beyaz yakalının Tarsus’ta kalmasını, buradan harcama yapmasını istiyoruz. Bunun için hepimize önemli sorumluluklar düşüyor ama asıl iş yerel yönetimlerde. OSB’nin koştuğu, Tarsus’un coştuğu bir döneme gidiyoruz. Yeni döneme el birliği içinde hazırlanmalıyız.’’diye konuştu.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin de bulunduğu toplantıda, CHP Yönetimi Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaretleri anısına Başkan Koçak’a Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışta bulundukları belgeyi takdim etti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder