BAŞKAN KÖSE’DEN KURULTAYA DAVET


Milli Yol Partisi (GİK) Üyesi ve Mersin İl Başkanı Hasan Köse 30 Ekim 2022 Pazar günü yapılcak olan 1. olağan kurultaya partili partisiz herkesi davet etti. 

Başkan Köse yaptığı açıklamada şunları ifade etti; Milli Yol Partisi 1. Olağan  Büyük Kurultayı 30 Ekim Pazar Günü Saat : 10.00' da Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda  gerçekleştirilecektir. Genel Başkanımız Sayın Remzi ÇAYIR ve çok kıymetli genel merkez yöneticilerimizle birlikte,Mersin il teşkilatı olarak Muhsin-i duruşla çıktığımız bu kutlu yolu, kurultayımızla taçlandırıyoruz.

Şehit liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU’nun, ilkeleri doğrultusunda çizgisinde kurulan hareketimiz,ülkemizi huzura,  ekonomik  müreffeh seviyeye ve siyasi kutuplaşmalara  son verecek, bilgi birikim  tecrübe sahibi ülke menfaatlerini şahsi ikballerinin üzerinde tutan yegane teşkilatlanmadır.

Milli Yol Partisi gücünü Türk milletinin bağımsızlığından alan, demokrasiye inanan liyakat ehli kadrolarımızla milletimizin güvenli limanıdır. Evrensel medeniyetin temeli insana saygıdır, bu saygının temeli adalet ve insan onuruna verilen değerlerdir. İnançların ortak paydası hukuk ve adalettir. Günümüzde yaşananlar milletimizin vicdanında hukukun ve adaletin üstünlüğüne gölge düşürmüştür.

 Biz Alperenler en zayıfın en güçlüden hakkını kolayca alabildiği bir adalet sistemi tesis edeceğiz. Hareketimiz ülkemizde siyasi erklerin metal yorgunluğuna son verecek, üretken çalışkan dinamik, hukuk ve adaletin üstün olduğu bir Türkiye inşa etmek için, milletimizden görev istemek üzere yola çıkmıştır… KUTLU OLSUN!...

Kurultayımıza Tüm halkımız davetlidir.



0 Yorumlar

Yorum Gönder