Başkan Ali Seçer’den, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması


Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Ali Seçer, Milli egemenliğe dayanan, gücünü halktan alan, iktidarın millete ait olduğu bir rejim olan Cumhuriyetin, Atatürk’ün önderliğinde insanüstü bir gayret ve fedakârlıkla, bağımsızlık mücadelesi ile elde edilen eşsiz bir zaferle kurulduğunu söyledi.
 

“Milletin egemenliğini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır’ anlayışıyla yürütülen büyük kurtuluş mücadelesinin en önemli sonucu, Cumhuriyettir diyen Borsa Yönetim Kurlu Başkanı Ali Seçer “Ülkemizin geleceği çocuklarımızın istikbali için Türkiye’yi, ekonomi, sanayi, eğitim düzeyi, demokrasi anlayışı, insan hak ve özgürlükleriyle dünyanın en gelişmiş ve yaşanabilir ülkelerden biri haline getirmek en büyük görevimizdir. “ dedi. 

 Bugün yaşanan sorunları ve krizleri aşabilmenin yolunun birlik, beraberlik ve çok çalışmaktan geçtiğinin altını çizen Borsa Başkanı Seçer “Dünya'da gelişmiş ülkeler seviyesine ulaşmak, hatta onları geçmek için, ülkemize ve kendimize güvenmeli, her zamankinden daha fazla çalışmalı ve gayret göstermeliyiz. Kendi bütünlüğünü korumuş, birlikte hareket eden, güçlü bir ekonomiye sahip bir Türkiye'nin, bölgesindeki ve dünyadaki ülkelere, güven vereceği ve liderlik yapacağı unutulmamalıdır. 

Bugün Cumhuriyetin sağladığı kazanımlar sayesinde ülkemiz, birçok ülkenin model aldığı, mazlum milletlerin kurtuluş yolunda umut ve ilham kaynağı olmuştur. Atalarımızın bizlere emanet ettiği aziz vatanımızı ve sahip olduğu değerlerini korumak, yaşatmak, yüceltmek ve gelecek nesillere taşımak hepimizin en asli görevidir. Bu vesileyle, bize bugünlerimizi armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten duygularımızla kutluyorum” ifadesini kullandı. 

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder