KIRSAL MAHALLE YOLLARI BİR BİR TAMAMLANIYOR

 

Vatandaşların daha güvenilir ve konforlu yollara ulaşması için çalışmalarına hızla devam eden Tarsus Belediyesi,  son olarak 4 kırsal mahalleyi daha asfalt ile buluşturdu. 4 mahallede toplamda 18 kilometrelik alana asfalt döküldü.


Tarsus Belediyesi, kent genelinde vatandaşların ulaşımını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için projelerini bir bir hayata geçiriyor. Sorumluluk alanında bulunan 4 mahalleye daha sathi asfaltlama yaparak ulaşılamayan mahalleleri asfalta kavuşturuyor.


Planlanan program dahilinde yol çalışmalarını sürdüren Tarsus Belediyesi, bu kapsamda kırsal mahalle olan Gömmece, Kuşçular, Emirler ve Gülek Mahallelerinde sathi asfalt kaplama çalışması yaptı.  Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda vatandaşlar, uzun yıllardır kavuşamadığı yollara kavuşarak konforlu yollara kavuştu. Gülek Mahallesi’nde 10 kilometre, Emirler Mahallesi’nde 4 kilometre, Kuşçular Mahallesi’nde 3 kilometre ve Gömmece Mahallesi’nde bin 500 kilometre asfalt kaplama yapıldı.


“YOLLARIMIZ YAPILINCA RAHATLADIK”


Gömmece Mahallesi sakinlerinden bir vatandaş, “Uzun zamandan beri yollarımız çok sıkıntılıydı. Yollarımız yapılınca çok rahat ettik. Sağ olsun başkanımız tozlu yollardan bizi kurtararak asfaltımızı yaptı.” dedi.


“EMİRLER VE KUŞÇULAR MAHALLESİ YILLARDIR BU HİZMETİ BEKLİYORDU”


Emirler Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaş ise yapılan hizmetlerden memnun olduğunu dile getirerek “Emirler ve Kuşçular Mahallesi arası yıllardır bu hizmeti bekliyordu. Köylerin arasındaki yollar Başkanımız sayesinde yapıldı. Vatandaş olarak çok memnunuz. Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.


GÜLEK MAHALLESİ’NE 10 KİLOMETRE SAHTİ ASFALT YAPILDI


Yıllardır asfalt yapılmadığını belirten Gülek Mahallesi Muhtarı Tuncay Seyrek “Burası Gülek Mahallesi, Sepetçi Küme Evleri mevkisi. Şu ana kadar Gülek Mahallemizde 10 kilometreye yakın sathi asfalt kaplama çalışması yapıldı. Sepetçi Küme Evleri’nin bulunduğu asfaltın üzerine karartma yapıldı. Mahallemizin içerisindeki karartma işlemleri de devam edecek. Yıllardır buralarda asfalt yoktu. Vatandaşımız Başkanımızın bu hizmetinden çok memnun. Buradan hem mahallem adına hem de şahsım adına Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder