VARAL:”30 AĞUSTOS BİR DESTANDIR!”

TARSUS HABER- CHP  Tarsus İlçe Başkanı Av.Ozan Varal, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100.yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Ozan Varal, 30 Ağustos 1922’de tüm varlığını ortaya koyarak özgürlük ve bağımsızlığın bedelini ödeyenlere ve gelecek kuşaklara borcumuz olduğunu belirtti.

Varal mesajında şunlara değindi: “30 Ağustos bir destandır !

30 Ağustos : Anadolu’da bağımsızlık ve özgürlük güneşinin doğduğu gündür! Anadolu;yu işgale yeltenen emperyalist devletlerin kesin olarak bozguna uğrayıp yenildiği gündür. Sadece Türk tarihi için değil, başta mazlum halklar olmak üzere dünya tarihi için bir dönüm noktasıdır.

30 Ağustos, onurumuzdur. Tüm varlığını ortaya koyarak özgürlük ve bağımsızlığın bedelini ödeyenlere ve gelecek kuşaklara borcumuz var. Birlik ve beraberlik içinde, geleceğimize güvenerek yaşamak istiyoruz.

Bunun için 30 Ağustos’ta anma törenlerinde, meydanlarda, Atatürk’ün huzurundayız. 30 Ağustos Zafer Bayramı;mızın 100. yılını kutluyor, büyük zaferin başkomutanı Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Yolları yolumuzdur…”

0 Yorumlar

Yorum Gönder