Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ali GARANLI, Borsaya iade-i ziyarette bulundu.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ali GARANLI, Borsaya iade-i ziyarette bulundu. 


Borsaya iade-i ziyarette bulunan Emniyet Müdürü Ali Garanlı, Borsa Başkanı Murat Kaya ve Başkan Yardımcısı Ali Seçer ile güncel konularda istişarede bulundular. 


Başkan Murat Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Sayın müdürümüze yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Görevde bulundukları süre içerisinde daima koordineli bir şekilde işbirliği içerisinde olacağımıza inanıyoruz.Tarsus'da gerçekleşen tüm faaliyetlerin güvenli ve yasal şartlar altında sürdürülmesi de Emniyet teşkilatımızın gece gündüz demeden yoğun çalışmaları ve gayretleri sayesindedir. Bugün sokaklarda rahat, güvenli ve huzurlu bir şekilde dolaşabiliyorsak, bunu olağanüstü gayret gösteren Türk Polis Teşkilatımıza borçluyuz." ifadelerini kullandı. 



Garanlı, ziyarette yaptığı konuşmada; " Tarsus, hareketli ve dinamik bir şehir. Bizim işimiz güven, sizlerinse kentin ticareti.Birlikte her anlamda Tarsus'u daha iyi standartlara taşımak da görevimiz.Ticaret Borsamız ve sizlerle diyalog içinde olmaya, Tarsus için faydalı olacak projelerde fikir alışverişinde bulunmaya azami önem veriyoruz. Bu ziyaret vesilesiyle ben de,  özverili çalışma ve proje çalışmalarınızda Sizlere başarılar diliyorum" dedi. 


Tarsus'daki ekonomik faaliyetlerin genel yapısı ve gelişimi ile ilgili hususların da görüşüldüğü ziyarette, Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ali Seçer ise;" Bizler de Emniyet Müdürlüğü teşkilatımızın halkla bütünleşen hizmet anlayışını ön plana çıkaran ve kurumlar arası dayanışmayı gerekli kılan sosyal projelerinde vatandaşa hizmetin bir parçası olma gayretimizi devam ettireceğiz. " dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder