MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN BOZTEPE-KİSECİK ARASINDA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI

 


Mersin Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte yüksek rakımlı yerleşim bölgelerinde yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdi.

 


Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’un Boztepe Mahallesi ile Çamlıyayla’nın Kisecik Mahallesi’ni bağlayan yol üzerinde zemin iyileştirme ve sathi asfalt serim işlemi yürütüyor.

 

Yaklaşık 16 kilometre uzunluğunda bulunan Boztepe-Kisecik bağlantı yolunun ilk 6 kilometrelik bölümünde zemin iyileştirme faaliyetinin bitirilmesinin ardından Büyükşehir ekipleri tarafından, kombi araçlarla sathi asfalt serim işlemi gerçekleştirildi. Söz konusu yolun kalan bölümünde de serme, sıkıştırma ve genişletme çalışmalarının ardından gelecek yıl sathi döküm işlemi uygulanacak.

 

Özellikle geçtiğimiz yıl Çamlıyayla tarihinin en geniş kapsamlı asfaltlama faaliyetini başarıyla uygulayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Giden, Bağçatağı ve Darıpınarı Mahallelerini bağlayan 8 kilometrelik yolda da zemin ıslah işlemini yerine getiriyor. Bu yolda da önümüzde ki günlerde sathi asfalt serim işlemi yapılacak.

0 Yorumlar

Yorum Gönder