EMRE AYDIN’LA ZAFER COŞKUSU DOYASIYA YAŞANDI

 


Tarsus Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü  etkinlikleri kapsamında, kentin dört bir yanına zafer coşkusunu taşıyarak sanatçı Emre Aydın'ı Tarsuslularla buluşturdu.  7’den 70’de katılımın olduğu konserdeBaca Meydan’ıhınca hınç dolarak unutulmazbir akşama imza attı.

Türk rock müziğinin sevilen sanatçısı Emre Aydın, Tarsus Baca Meydanı’nda sahne alarak müzikseverlerle buluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan konserde Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Sanatçı, genişrepertuvarından oluşan sevilen şarkılarını 30 Ağustos coşkusuyla Tarsuslular için söyledi.

Vatandaşlar,Hoşça Kal, Beni Vurup Yerde Bırakma, Son Defa, Sen Beni Unutamazsın gibi eserleri seslendiren Emre Aydın’a eşlik etti.  Telefonların ışıkları eşliğinde şarkılar söylendi.

Tarsus’un çok güzel olduğunu ifade eden ünlü sanatçı Emre Aydın, “Bizi siz Tarsuslularla buluşturan başta Tarsus belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

BAŞKAN BOZDOĞAN ; ÜRETEN BİR KENTTE UMUTLAR TÜKENMEZ

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’ta umutların tükenmeyeceğini ifade ederek “Zafer Bayramı’nın 100. yılında çok değerli sanatçımız Emre Aydın’la birlikte olmaktan çok mutluyum.Bu ülke gözyaşıyla, acıyla kuruldu. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimiziminnetle anıyorum.Tarsus üreten bir kent.Üreten bir kentte, sevgi olan bir kentte, onur teri olan bir kentte, hoşgörü olan bir kentte elbette umutlar hiçbir zaman tükenmez.” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder