BOZDOĞAN'IN VERDİĞİ DESTEK İLE TRANSFER YASAĞI KALDIRILDI


 TARSUS HABER- TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus idman yurdu yönetim Kurulu, Transfer Yasağını Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın verdiği maddi destek ile açıldığını bildirdi.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:

"Sezona deplasmanda Anagold 24Erzincanspor  maçıyla başlayacağız. Takımımız Erzincan'a kampa girmiştir. Erzincan deplasmanı öncesi gerek Tarsus protokolünün gerekse Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın ziyaretlerinin verdiği destek moralini alarak çıktık. Bunun yanında yine Başkan Bozdoğan’ın maddi katkılarıyla transfer yasağını da kaldırılması moralimizi daha da perçimlemiştir.

Nitekim Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın verdiği maddi desteğiyle transfer tahtası açılmıştır. Kadromuzda bulunan tüm oyuncularımızın lisansları çıkartılmıştır.

Bu arada Taraftarlarımızın ve Tarsus halkının Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu olarak sosyal medya üzerinden ard niyetli olarak yalan, yanlış haber ve bilgi paylaşımına itibar edilmemesini ve  inanılmamasını önemle rica ediyoruz.

Taraftarlarını ve Tarsus halkı müsterih olsunlar ki Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Dr. Haluk Bozdoğan'ın gayret ve çabaları ile Transfer tahtamız açılmıştır. Tüm oyuncularımızın lisansları tek tek çıkarılmıştır. Anagold 24Erzincanspor maçı öncesi hiçbir sorun ve sıkıntı kalmamıştır. Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu olarak maddi ve manevi desteği ile transfer tahtasını açan Sayın Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür  ediyoruz. Sezonun ilk maçı olan Anagold 24Erzincanspor maçını kazanmak istiyoruz. Teknik ekip ve oyuncularımıza güveniyoruz 100. Yılda Hedef 1. Lig Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

0 Yorumlar

Yorum Gönder