TARSUS’TA 15 TEMMUZ ANMA PROĞRAMI İCRA EDİLDİ



TARSUS HABER-Tarsus Kaymakamlığı'nın  düzenlediği  15 Temmuz Şehitlerini anma , Demokrasi ve Milli Birlik günü  nedeniyle bir proğram uygulandı.

Anma etkinlikleri kapsamında  dün (15 Temmuz Cuma günü)  sabah saat 09.00’da  Anıt mahallesindeki şehitlikte bir  ziyaret gerçekleştirildi. Burada kuranı Kerim tilavetinden sonra Tarsus Müftüsü Ali Can dua etti. Duaların yapılmasından sonra protokol mensupları Kaymakam Kadir Sertel Otcu ve Belediye Başkan yardımcısı Hakan Yıldırım, siyasi parti ilçe başkanları birlikte şehit kabirlerine çiçek bıraktılar, şehit ailelerine  taziyede bulundular.

15 Temmuz münasebetiyle gündüz saatlerinde Tarsus Müzesinde  Fotoğraf sergisi açılıp anı defteri açıldı. Vatandaşlar anı defterine düşüncelerini yazdı.

 Akşam ise Kaymakamlık binası karşısında konuşmalar yapılıp Demokrasi nöbeti tutuldu. Buradada anma proğramı hocaefendilerin kuran tilaveti ile başladı.

 15Temmuzu 16 Temmuza bağlayan gece saat 00.13’de tüm camilerde sala okunurken nöbet sabah sona erdi.

15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebi ile yürüyüş düzenlendi.

Kaymakam Kadir Sertel Otcu  ve Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, düzenlenen programlara katılım sağladı.  Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet ile gazilerimizi ise saygıyla anıyoruz.


 

0 Yorumlar

Yorum Gönder