TARSUSLU DEĞERLERE VEFA BORCUMUZ VAR

 


Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 'Ziyaret Birimi' bünyesinde hayır kapılarını aralayarak Tarsus ve Tarsus Halkı'na katkı sunan Tarsuslu Hayırsever Ülker Aydın'ı ziyaret etti. 


Emine Kuren'in haberine göre Tarsus'ta 2014 yılında Mersin Alzheimer Derneği ile imzalanan protokolle Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'ni, 2019 yılında Ülker Aydın Gençlik Kütüphanesi'ni, 2020 yılında, Ülker Aydın STEM Çocuk Merkezi'ni yaptıran Tarsuslu Hayırsever Ülker Aydın'ın Öğretmenler Mahallesi'nde bağışladığı 8 dönümlük arsa üzerine babasının adı verilen 24 derslik Eczacı Sabri Aydın İlköğretim Okulu yaptırılarak eğitime açıldı. Yaptırdığı Çamlıyayla Darıpınarı Yatılı Bölge Okulu Kütüphanesi ve Sebil İlköğretim Okulu Kütüphanesi ile okumanın önemini insanlığa aktardı. 


Yaptığı proje ve çalışmalarda vefanın önemini her fırsatta hatırlatan Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Tarsuslu Hayırsever Ülker Aydın'a herkesin vefa borcu olduğunu söyleyerek Tarsus'a katkı sunan değerlere sahip çıkılması gerektiğini ifade etti. 'Ziyaret Birimi' bünyesinde düzenledikleri ziyaretlerin yaz sezonunda da devam edeceğini belirtti. 


Tarsuslu Hayırsever Ülker Aydın Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun ziyaretinden duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 


Ziyaretin ardından Tarsuslu Hayırsever Ülker Aydın'a Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu tarafından doğa gezisi yaptırıldı. 


0 Yorumlar

Yorum Gönder