TOBB 'NDEN, TARSUS TİCARET BORSASI GENEL SEKRETERİ HASAN ŞANLI’YA HİZMET VE ŞEREF BELGESİ BAŞARI PLAKETİ

 


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 70.Kuruluş Yıldönümü Etkinliği kapsamında Ankara'da gerçekleştirilen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreninde Tarsus Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hasan Şanlı da Hizmet ve Şeref Belgesi Başarı Plaketi aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 70. Kuruluş Yıldönümü Etkinliği TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıkıioğlu önderliğinde, TOBB heyeti, Oda ve Borsa Başkanları, Delegeleri ve Meclis Başkanları ile Genel Sekreterlerin katılımıyla Ankara'da gerçekleşti.

 "70. Kuruluş Yıldönümü Etkinliğinde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklioğlu, Ankara' ya gelen Oda / Borsa Başkanları ve TOBB Delegeleri ile bir araya geldi.

Hisarcıklıoğlu, törende yaptığı konuşmada "TOBB'un 70, kuruluş yıl dönümünde camiamızla bir aradayız Camiamızın ulaştığı bu seviye sizlerin eseri. Proje fabrikası haline gelen, yerel kalkınmanın itici gücü olan 365 Oda/Borsa yönetimini, meclisleri ve tüm çalışanlarını kutluyorum. Kurucularımızı, geçmişten bugüne emeği geçenleri saygıyla, ahirete irtihal etmiş olanları rahmetle anıyoruz. 70 yıldır aynı ruh, aynı heyecanla, Güçlü Türkiye ve Güçlü Ekonomi için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Borsa Genel Sekreteri Hasan Şanlı duygularını ise şu şekilde ifade etti;

“TOBB'nin 70. Yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreninde 10 yıl ve üzeri süredir görev yapmamız nedeniyle Genel Sekreter Arkadaşlarım ile plaket almaya layık görüldük. Böyle büyük ve güçlü bir camianın parçası olmaktan dolayı kendimi şanslı addediyorum. Türk reel sektörünün en büyük çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'mizin 70 inci yaşı kutlu olsun. Başta Değerli Başkanımız Rifat Hisarciklioglu olmak üzere, Borsa Başkanım Murat Kaya'ya , Borsa Yönetim Kuruluna, Borsa Meclisime, Borsa mesai arkadaşlarıma, camiamızdaki  tüm Genel Sekreter arkadaşlarıma, TOBB' in de çalışanlarına, TOBB ve Tarsus Ticaret Borsası nın kuruluşundan bugüne emeği geçen herkese teşekkür ederim.

0 Yorumlar

Yorum Gönder