TARSUS’TA KURBANLIK FİYATLARI İLE SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

 


Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kurbanlıkların fiyatları, satış ve kesim yerleri ile ilgili toplantı sonucunda alınan kararlar kamuoyuna duyuruldu.

Bu yıl 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü başlayacak 12 Temmuz 2022 Salı günü sona erecek ve toplamda 4 gün sürecek olan Kurban Bayramı öncesinde, T.C Tarsus Kasaplar Odası Kurbanlık fiyat belirleme komisyon kararına göre Küçükbaş keçi kilogram fiyatı 68,00 TL, Küçükbaş Koyun kilogram fiyatı 68 TL, Büyükbaş kurbanlık kilogram fiyatı 65,00 TL olarak belirlenirken, belediye tarafından tespit edilen kurbanlık satış yerleri ve kurban kesim yerleri belirlendi.

 

KURBANLIK SATIŞ YERLERİ

Tarsus’ta ki kurbanlık satış yerleri; Hürriyet Mahallesi (Aydoğanlar Shell Petrol Yanı) Ergenekon Mahallesi Gazipaşa Bulvarı otoban ışıklar Off Road alanı üstü, Gazipaşa Mahallesi Gazipaşa Bulvarı ile Mehmet Akif Ersoy Caddesinin kesişim noktasındaki boş alan, 82 Evler Mahallesi İbni Sina Bulvarı Kuvayi Milliye Parkı arkasındaki boş alan ve Belediye Mezbahanesi içi olarak açıklandı.

 

KESİM YAPILACAK (KURBAN KESİM YERLERİ)

Kurban Kesim yerleri ise Yunus Emre Mahallesi Ulubatlı Hasan Blv. 26/A Tarsus, Bağlar Mahallesi İtfaiye Yanı Kapalı Pazar Yeri, Şehit İshak Mahallesi Turkuaz Semt Pazarı, 82 Evler Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, Gülek Mahallesi ve Yenice Mahallesi Mezarlık Yolu olarak belirlendi. 


0 Yorumlar

Yorum Gönder